Presenteer uw bedrijf!

Het Klompenfeest staat weer voor de deur! Een geweldig feest waar jaarlijks zo’n 70.000 mensen op afkomen. Ook dit jaar wordt er weer volop entertainment en gezelligheid aangeboden!
Wat te denken van “heel Twello Bakt Appeltaart” of de geweldige Caddilac act van “Johnny and the gangsters of love” . En natuurlijk komen de kids ook aan hun trekken met een Kermis en een echte “Meet and Greet”met hun tv held Brandweerman SAM!
Daarnaast uiteraard weer de gezellige braderie, vele bekende artiesten en nog veel meer. Kijk maar eens op de website www.klompenfeest.nl   

ZET UW BEDRIJF IN DE SCHIJNWERPER TIJDENS HET KLOMPENFEEST!
U kunt uw bedrijf tijdens dit feest op een goedkope manier in de schijnwerpers zetten!  We bieden daarbij 3 mooie opties aan, waarbij u ook na het Klompenfeest nog wat aan heeft!
Klik op de groene button rechts van de opties, zodat u online uw reclame kunt aanvragen. Wij zorgen dan  

Optie 1 Spandoek van 70 x 150 cm met logo en/of bedrijfstekst
We maken voor u een prachtig Spandoek, inclusief 4 bevestigingsogen, die we tijdens het Klompenfeest in onze overkapping of op het podium presenteren. Uw logo of tekst kunt u zelf bepalen. Dit spandoek hangen we op in de Stationsstraat (in de overkapping of bij het Koffieterras) voor 75 euro (inclusief het maken ervan), Wilt u op het podium hangen (max. 10 spandoeken, dan vragen wij 100 euro inclusief het maken. Na afloop van het Klompenfeest krijgt u het spandoek, zodat u deze ook voor andere promotieactiviteiten kunt gebruiken. U mag natuurlijk ook meerdere spandoeken aanvragen, om zo nog meer op te vallen!

 

 

Optie 2 T shirts (20 stuks) met logo op de voorzijde 
Een nog betere reclame uiting is uw logo op onze shirts die we tijdens het Klompenfeest dragen. Zo’n 20 medewerkers lopen met uw logo/bedrijf bier te tappen, koffie te serveren of alles klaar te zetten op het podium. Het logo komt aan de voorkant op het shirt, zodat iedere bezoeker u niet over het hoofd kan zien. We hebben 20 shirts voor u, in verschillende maten, die u na het Klompenfeest netjes gewassen ontvangt, zodat u ze zelf nog vaker kunt gebruiken.
Voor 500 euro heeft u 20 shirts, inclusief bedrukking. Slechts 1 bedrijf  kan van deze optie gebruik maken!

 

 

 

Optie 3 terraskaarten (25 stuks) met logo/bedrijftekst
Midden in het centrum van Twello (Hoek bij Koolman Kappers), hebben we tijdens het Klompenfeest een prachtig Koffieterras. 20 tafels, 80 stoelen, een loungehoek staan onder 4 prachtige pagodetenten, waar we heerlijke koffie schenken vanuit een mobiele, echt Italiaans Koffiecar serveren. Natuurlijk met een stuk appelgebak erbij, gemaakt door de deelnemers van “heel Twello bakt Appeltaart”.  Op de tafels maken we gebruik van menukaarten, waar onze heerlijke koffie- en theesoorten worden gepresenteerd. Op de achterzijde van deze menukaart kunt u uw logo of bedrijfstekst plaatsen. Het gehele weekend zullen duizenden mensen uw kaart bekijken en uw tekst lezen.
Voor 250 euro bieden wij u deze reclameuiting aan. Slechts 1 bedrijf kan van deze optie gebruik maken.