CURSUS HARDLOPEN

De eerstvolgende cursus hardlopen start op maandag 11 september as.
Je kunt instromen tot eind september.
Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, gewicht, wel of geen conditie. We starten op niveau nul en gaan het in 8 weken en 16 trainingen opbouwen naar 30 minuten hardlopen. En iedereen kan het !

De trainingen worden gehouden op woensdagavond 18.30 uur en maandagavond om 18.00 uur.  We starten bij Cafe TITUS in Twello.Je hoeft maar 1 training per week bij te wonen, omdat je ook een schema meekrijgt, zodat je de andere training op een moment kunt doen wat jou past.

Wat heb je nodig?
Een paar hardloopschoenen of iets wat daarop lijkt is in eerste instantie voldoende! Daarnaast een lekker zittend shirt/jack met een joggingbroek of runningtight. En verder hoef je alleen maar te komen…

Warming up
Iedere training starten we met een warming up. Een beetje joggen, oefeningen doen, en vooral veel loopscholing, zodat je vanaf het begin goed leert hardlopen.

Kerntraining
De kerntraining is de eigenlijke training. Deze staat ook in het schema die je ontvangt. We beginnen met weinig hardlopen en veel wandelen en naarmate de weken vorderen zal het wandelen steeds korter worden en het hardlopen steeds meer.

Cooling down
Iedere training sluiten we af met cooling down oefeningen en rekoefeningen, zodat je weer fris en voldaan naar huis gaat!

Kosten
De kosten van de cursus bedragen slechts 50 euro! En dat voor 16 lessen!

En als ik een keer niet kan?
Geen probleem. Via het schema kun je prima zelf de training ook uitvoeren. Je mag 2x per week komen, maar het hoeft dus niet. Wel is het beter zoveel mogelijk lessen mee te doen voor jouw eigen motivatie en om het lopen goed te leren.

Hoe geef ik me op?
Via een druk op onderstaande button kom je bij het inschrijfformulier. Vul deze in en je kunt meedoen!

We zien je graag  begin september 2017 op de eerstvolgende nieuwe cursus!
button_ja_ik_doe_mee