Bootcamp bij TITUS Loopsport wordt verzorgd door www.visitsports.nl 

Bootcamp is een  les waarbij zowel de conditie als de kracht wordt verbeterd en alle soorten bewegingen en attributen kunnen worden gebruikt om de deelnemers conditioneel te “trainen”. Denk hierbij aan springen, push ups, sit-ups, kniebuigingen, gewichten tillen, elastieken  of touwtrekken. We maken gebruik van de natuurlijke hindernissen en obstakels en gaan daarmee een uitdaging aan! Conditionele oefeningen worden in een snel tempo afgewisseld met kracht oefeningen. Bootcamp is dé sport voor verbeteren van je algehele conditie, om een strakker lijf te krijgen en om gezellig in de buitenlucht te sporten! Bovendien is het een perfecte aanvulling op de training van andere sporten (voetbal, handbal, hardlopen, fietsen etc)

Geschikt voor…
Geschikt voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren en/of gewicht wil verliezen. Het maakt hierbij niet uit op welk niveau je zit. Mensen die goed getraind zijn doen meer herhalingen  of pakken zwaardere parkoertjes.
Hoe gaan we deze geven?
We maken de trainingen zo dat iedereen kan meedoen. We maken vooral gebruik van jouw eigen lichaam en middelen en atributen die we tegenkomen tijdens de training. De lessen duren een uur, inclusief de warming up en cooling down.
Trainingstijden
De bootcamptraining worden gehouden op de volgende tijdstippen:
zondag              9.30 uur  Bussloo, Hof van Bussloo
dinsdag           19.30 uur  Bussloo, Hof van Bussloo
donderdag      19.30 uur  Twello,   Cafe Titus
Lidmaatschap
Het lidmaatschap voor de bootcamp kan op 2 manieren.
Via TITUS Loopsport: Wanneer je bootcamp combineert met jouw hoofdsport hardlopen, dan kun je lid worden via TITUS Loopsport. Je betaalt dan 225 euro per jaar en kun je onbeperkt deelnemen aan zowel de loopgroep- als de bootcamptrainingen. je kunt je inschrijven via de volgende link.
Via Visitsports: wanneer je bootcamp als hoofdsport hebt en af en toe ook wilt hardlopen, dan kun je lid worden via www.visitsports.nl  Je betaalt dan ook 225 euro per jaar. Combineer je de bootcamp niet met het hardlopen, dan kost een lidmaatschap bootcamp voor oud leden van TITUS Loopsport in 2017 slechts 150 euro op jaarbasis!
Proefles Wil je eerst een proefles,dan neem je gewoon 5,00 euro mee naar de training en geef je die vooraf aan de trainer. Ideaal voor mensen die maar af en toe eens mee willen doen!

1560485_1416848415220616_2111634705_n

1796066_1425475151024609_1704991167_o

logo_titusloopsportbootcamp-page1[1]